Kirkens fortælletime

Kirkens Fortælletime er et tilbud til alle børnefamilier om at få en fælles oplevelse i familien uden at skulle tænke på aftensmad og oprydning. Alt er tilrettelagt i børnehøjde og gudstjenesten er for børn i alle aldre.

Kirkens Fortælletime starter kl. 17.30 og varer ca. 45 min.

Vi synger børnevenlige salmer og sange sammen oftes med fagter og gang i den. Vi hører spændende historier fra bibelen inddelt efter alder, leger eller går på opdagelse i kirken.

Sognenes børnekor; Gospel for børn optræder under gudstjeneste med glade børnesange.

Vi slutter af med at spise pasta og kødsovs sammen og er klar til at gå hjem senest kl. 19.00. Det hele er gratis og så slipper man både for madlavning og opvask.

Program for foråret 2021:

Torsdag den 21. januar i Skæve Kirke
Torsdag den 18. februar i Skæve Kirke (fastelavn)
Torsdag den 18. marts i Skæve Kirke

Med til Kirkens Fortælletime er Sognepræst Mette Volsgaard
og Kirke- og kulturmedarbejder Maria Kajgaard

Covid19

Kirkens Fortælletime tilrettelægges, så det er trygt for alle at deltage og ifølge Corona/Covid-19 retningslinier.