Kor

Skæve, Badskær og Hørby Kirker tilbyder to kor; Kirkekor og Gospel for børn.

Derudover mødes en flok unge og spiller musik sammen i vores Kirkeband.

Gospel for børn

Sted: Sognehuset i Hørby

Gospel for børn er for dig der går i 0.-3. klasse og elsker at synge, danse og lege.

Vi øver hver torsdag kl. 14.10-15.15. I bliver hentet på skolen og fulgt tilbage igen inden skolebussen kører.

Vi starter med en lille forfriskning og så er der ellers fuld drøn på sang, dans og musik. Vi skal have det sjovt, øve sange, dansetrin og fagter.

Gospel for børn medvirker til fortællegudstjenester og familiegudstjenester.

Gospel for børn er gratis.
Vi starter op igen efter sommerferien torsdag d. 17. august.
For oplysninger kontakt Kirke- og kulturmedarbejder Maria Kajgaard, tlf: 2097 4763

Kirkekor

Sted: Sognehuset i Hørby

Tid: Torsdage kl. 19.00 – 20.15

Kirkekor er for de større børn (4.kl og opefter) og her synges på dansk og engelsk, rytmisk og traditionelt, solo og flerstemmigt – men det vigtigste er at have det sjovt med at synge sammen. Koret medvirker til en del gudstjenester og koncerter og laver også musicals, tager på korstævner og overnatning.

Der betales et honorar ved øvning og til gudstjenester.

Koret ledes af Anne Hejslet

Vi starter op torsdag efter sommerferien d. 17. august.