Gospel for børn

Opstart torsdag den 27. maj til Kirkens Fortælletime kl. 17.30 i Skæve Kirke

Gospel for børn er for piger og drenge der går i 0.-3. klasse og elsker at synge, danse og lege.

Vi øver hver torsdag i Sognehuset i Hørby. Alle korbørn bliver hentet på Hørby Skole når skolen ringer ud kl. 14.10 og vi følges ad over til Sognehuset.
Når Gospel for børn slutter bliver alle fulgt over til skolen igen inden skolebussen kører.

Vi starter med en lille forfriskning og så er der ellers fuld drøn på sang, dans og musik.

Det skal være sjovt at gå til kor og derfor øver vi både sange med sjovedansetrin og fagter. Nogle gange spiller vi også med rytmeinstrumenter eller laver stomp.

Gospel for børn medvirker til Kirkens Fortælletimer, koncerter og familiegudstjenester.
Alle får en seddel med datoer for sæsonens "koncerter" med hjem en af de første gange til kor
- så man kan sætte kryds i kalenderen.

Som noget nyt har vi flyttet Kirkens Fortælletime til torsdag, hvor vi også har kor. Vi har derfor ikke kor de to torsdag i efteråret, da vi skal synge til Kirkens Fortælletime.

Gospel for børn er gratis.

Tilmelding og mere info

hos Kirke- og kulturmedarbejder Maria Kajgaard.

Mail: maria@skaeve-hoerbysogn.dk eller mobil: 20974763

Covid19
Gospel for børn tilrettelægges, så det er trygt for alle at deltage og ifølge Corona/Covid-19 retningslinier.