Folkekirkens Nødhjælp

Vi samler ind digitalt

Hvert år samler vi ind til Folkekirkens Nødhjælp og vi plejer at komme rundt til alle hjem i vores sogne. I år er det dog noget anderledes og derfor samler vi ind digitalt.

Vi samler ind til

Med dit bidrag er du med til at hjælpe verdens fattigste med at overleve klimaforandringer, fattigdom og corona.

Bl.a. børn som Aminit. Hun er syv år, men går ikke i skole. I stedet hjælper hun sin far med at fiske i Turkana-søen i det nordvestlige Kenya, så de kan forsørge familien. Det er hun nødt til, fordi hendes storebror blev dræbt i en lokal konflikt om adgangen til mad. Klimaforandringerne skaber dødelige konflikter om de sparsomme ressourcer, der er tilbage. Aminits familie spiser kun én gang om dagen – hvis der er fisk i nettet. Lige nu forværrer corona-pandemien de problemer, udsatte familier i forvejen kæmper med.

Din støtte hjælper verdens fattigste med at:
· skaffe adgang til rent drikkevand, så ingen må tørste.

· dyrke små køkkenhaver, der sikrer varieret kost, så ingen må gå sultne i seng.
· plante træer, der sikrer et bedre klima og en grønnere fremtid.

Sådan støtter du

Vi har lavet en digital indsamling og den kan du finde her:

Du kan også støtte med et beløb på Mobilepay

med nummeret: 114400

Skriv gerne "8446" i kommentarfeltet, så registreres beløbet under sognenes indsamling.

Eller på sms til 1911:
SMS ’TRÆ’ og støt med 75 kr.
SMS ’VAND’ og støt med 150 kr.

SMS ’MAD’ og støt med 300 kr.

Eller som Bankoverførelse: Reg: 4183, kontonummer: 7002300

Lad os sammen samle penge ind og hjælpe verdens fattigste.

Læs mere på Folkekirkens Nødhjælp her